پنج سالشه... وقتی میخواد محبت کنه نیشگون میگیره... اونم فقط بازو... نیشگون میگیره و میگه مثلا عزیززززززم، عششققممم و....

و همه رو هم میکنه،، حتی بچه 7 ماهه اقوام رو...

چیکار کنم از سرش بیفته؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

به احتمال زياد كودک شما وقتی اين رفتار را انجام داده است تشويق شده حال با لبخند زدن يا ...

پيشنهاد ميكنم اينبار زمانی كه خواست اين رفتار را نشان دهيد دستهايش را بگيريد و با چهره ای جدی بگوييد كه دردآور است و دوست نداريد وقتی ميخواهد صحبت كند با شما اين رفتار را انجام دهد و به محض اينكه بدون انجام اين كار صحبت كرد به او پاداش كلامی دهيد و نشان دهيد كه چقدر خوشحال ميشويد.