سلام  دکتر خسته نباشید.من یک دندون شماره دو جلوم لق شده باید ایمپلنت کنم آیا میشه بعد از کشیدن دندون بلافاصله ایمپلنت کرد بعدا مشکلی پیش نمیاد البته دکتر گفتن یه روکش موقت میزارن بخاطر ظاهر بدی نداشته باشه.یک سوال دیگه ایپمپلنت کره ای کدوم مارکش بهتره تایید میکنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام
در بعضی از موارد میشه بلافاصله بعد از بیرون آوردن دندان ایمپلنت گذاشت، در صورتی که هیچ عفونتی نداشته باشه.
در مورد برند ایمپلنت باید با دکتر خودتون مشورت کنید