خوب راه نرفتن کودک ۳ ساله

سلام پسرم ۳ سال و نیمشه ولی هنوز مثل بچه های که تازه راه افتادن.راه میره و خوب نمیدوه فرز نیست یکمم چاقه از ناحیه پاهاش نمیدونم به این خاطره یا مشکل دیگه ای داره پاهاشو بهم نزدیک میکنم معمولی پرانتزی یاصافی کف پام نداره باید چیکار کنم خیلی نگرانم

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام و احترام

بهتره ابتدا به این سوالات در مورد پسرتون پاسخ بدین تا بتونم بهتر راهنماییتون بکنم

1.آیا کودک با گذاشتن یک پا روی هر پله از پله بالا میرود؟یعنی مثلا پای چپ روی یک پله و پای راست روی پله بعدی میگذارد؟

2.آیا کودک بدون اینکه به جایی و یا کسی تکیه دهد میتواند حدودا یک ثانیه روی یک پا بایستد؟

3.آیا کودک در حالت ایستاده میتواند یک توپ کوچک را با یک دست بالای شانه برده و به جلو پرتاب کند؟

4.آیا کودک از پله های سرسره خودش بالا میرود؟

5.آیا کودک جفت پا می پرد؟

با ارادت

نعیمی