باسلام و خسته نباشید من ۵۰ بودم باردار شدم الان ۶ ماه گذشته ۵۸ شدم ۴ ماهه اولم وزنم بالا نرفت . الان بدجور چاق شدم ۲ماهه چیکار کنم وزن خودم نره بالا و وزن جنین بره بالا. امگا ۳ و قرص آهن و منیزیوم و کلسیم و دی میخورم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در خانم با وزن نرمال مقدار كافی افزايش وزن در بارداری حدود ١٢ كيلو گرم است يعنی اگر در بقيه بارداری ٤ تا ٥ كيلوگرم وزنتان زياد شود ميزان رشد جنين خوب خواهد بود

اگر خانمی رژيم خوبی داشته باشد در هرحال يک تا يک و نيم كيلوگرم افزايش وزن پس از زايمان باقی خواهد ماند كه با ورزش و وژيم برطرف خواهد شد .

توصيه ميشود براي پيشگيری از اضافه وزن بعدی با متخصص تغذيه هم مشورت كنيد .