با سلام. ممنون میشم سوالم رو جواب بدین. 4 ماه پیش متوجه توده سفتی در سینه چپم نزدیک به زیر بغل شدم. هفته پیش جواب سونوگرافی در ساعت 3 سینه چپ توده سالید مس هیپواکو با حاشیه میکرولوبوله نشان داده و گفتن باید نمونه برداری بشه. چقدر احتمال داره چنبن توده ای سرطانی باشه؟ آیا ممکنه خطرناک باشه و نیاز به پیگیری داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اين توده نياز به بررسی و نمونه برداری دارد،،، ازنظر ميزان احتمال بدخيمی بعد ازنمونه برداری ميتوان به تشخيص قطعی رسيد