طلاق بخاطر اعتیاد همسرم

سلام،نزدیک به ۴ سال هست شوهرم اعتیاد داره،دو بار فرستادمش کمپ ترک نکرده،بارها تو خونه ترک کرده ولی باز کشیده،۴ سال هست بیکار هست و خرج زندگی من با کار کردن در میارم،دو تا پسر دارم ۳ ساله و ۹ ساله،هروئین مصرف میکنه،تعادل روحی روانی نداره افسردگی شدید داره مدام من تهدید به خودکشی میکنه...حاضر نیست کمپ هم بره. خانواده اش هم حمایت نمیکنند بفرستمش کمپ،من هم تو خرج خودم و بچه‌هام موندم،نمیخوام نون خور اضافه تو زندگیم باشه،چون هروئینی هست و ترک نمیکنه،منم پسر دارم و ممکنه بچه‌هام معتاد بشن،و زندگی خوبی ندارم میخوام برای طلاق اقدام کنم،اون تهدید میکنه پسر کوچیکم رو ازم میگیره،بدون من هیچی نیست،و کسی رو هم نداره،وکیل میگه میتونی طلاق بگیری،ولی روانشناس بهزیستی که تو کار طلاق هست میگه دادگاه خیلی اعتیاد رو حساب نمیاره ،یعنی من باید با این مرد چندش آور که اصلا دوستش ندارم و داره بنیان زندگی من رو داغون میکنه زندگی کنم!چطور طلاق بگیرم؟نمیخوامش به هیچ وجه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خدمتکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. با شرایطی که دارید و در صورت اثبات می توانید به علت عسر و حرج (سختی و مشقت) طلاق بگیرید و با توجه به وضعیت ایشان حتما دادگاه حضانت بچه ها را به شما میده البته اثبات موارد ذکر شده بر عهده شما هست.

2. برای اینکه بتوانید قانونی عمل و به نتیجه برسید بهتر هست از وکیل استفاده کنید.

3. در صورتی که وضعیت مناسب مالی ندارید به کانون وکلای استان مراجعه و تقاضای وکیل معاضدتی کنید.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید