سلام پسر من از شیر خودم میخوره ولی از چند روز بعد تولدش هر روز یک وعده اپتامیل بهش دادم که عادت کرد و هر روز میخواد.ولی شیرخشک و طبق دستور نمیریزم مثلا برای ۶۰ میلی لیتر یه پیمانه میریزم بخاطر نفخش.این برای سلامتی پسرم ضرر داره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، هر شیر خشکی باید مطابق با دستور العمل خودش تهیه شود. نه غلیظ تر و نه رقیق تر.