کبودی ناخن ها در دوران بارداری

سلام خسته نباشید من یک زن 28 ساله هستم بعده 10سال فرزند سوممو باردار شدم امروز متوجه کبودی ناخن هام شدم آیا خطری برای جنین 19 هفتم داره؟ من زیره شکمم و واژن هم احساس درد دارم چیکار باید بکنم، در ضمن من بیماری صرع دارم بعده زایمان اول بوجود اومده و بچه دومم 20 روز بعد بدنیا اومدن فوت شد ممنون میشم جوابمو بدید نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل 5ماهه بدلیل بارداری تواستراحت هستم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

کبودی باید دیده و بررسی شود. علل متعددی دارد شامل: مشکل قلبی؛مشکل روماتیسمی‌؛ بیماریهای استخوانی مفصلی و..‌.

برای درد زیرشکم و واژن هم نیازبه معاینه و آزمایش و سونو هست. علل احتمالی: عفونت؛ تهدید به سقط و...