ناراضی بودن از زندگی مشترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 76 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پنج ساله دارم با یک مرد بد اخلاق ، کینه ای ، خود محور زندگی میکنم دیگه طاقت ادامه زندگی ندارم دخترم سه سالشه کمکم کنید مصمم هستم برای جدایی

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل مترجم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
برای جدایی نیاز هست از تبعات طلاق و جدایی آگاهی داشته باشید
به شما پیشنهاد می کنم یک برگ کاغذ بردارید و دو ستون در ان بکشید در یک طرف ستون فواید جدایی و یک طرف دیگر مضرات جدایی رو بنویسید
در هر طرف که موارد یاداشت شد حال به هر.مورد از نظر اهمیت یک نمره از صفر تا ده بدهید سپس در. انتهای هرستون نمره ها رو جمع ببندید و نمرها رو با هم مقایسه کنید و کفه سنگین تر رو بیشتر لحاظ کنید
می تونید به کمک یک زوج درمانگر مشاوره پیش از طلاق بکیرید تا بتونید با تامل بیشتری در این مسیر گام بردارید

تجربه شما

سلام من تقريبا ١٥سال سن داشتم كه يک خواستگار عالی از همه لحاظ داشتم ولی چون سنم كم بود و توی دورانی بودم كه همه دوستام مجرد بودن نميتونستم قبول كنم وقتی ١٨سالم شد با يه نفر ازدواج كردم كه خودش موقعيتش خوبه ولی خانواده اش اصلا اينجوری نيستن اصلا خونوادش به خونواده من نميخورن الان من باردارم و كارم شده شب ها گريه از بی مهريشون از بی تفاوت بودنشون هر وقت اعتراض كنم شوهرم طرف اونا رو ميگيره فشار خون بارداری گرفتم با اينكه سنم كمه كارم روز و شب شده گريه هر وقت به خواستگار قبليم فكر ميكنم حسرتش تموم وجودمو ميگيره كمكم كنيد

@gdf

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس