وزن نگرفتن کودک

سلام

دخترم ۱۱ ماه سن داره وزنش ۷ کیلو نیم هست شبها فقط شیرخشک میخوره غذاشم خیلی کمه لطفا کمک کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت مرد شغل راننده وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وزن بدو تولد اشاره نکردید ولی این وزن برای کودک 11 ماهه مناسب نیست. توصیه می شود به متخصص کودکان مراجعه تا آزمایش چک شود و علت کم وزنی بررسی شود و داروهای مکمل مورد نیاز تجویز شود.
غذاهای کمکی مقوی آماده کنید. هنگام غذا خوردن دعوا و اصرار و تهدید نکنید. غذا در ظروف خوش رنگ مثل قرمز آماده کنید. تشویق به غذا خوردن کنید.