شنوایی کودک

سلام پسرم ۱۴ ماهشه وقتی  بدنیا اومد تو بیمارستان گفتن بعد یه هفته ببرین برای گوشش بردیم اونجا گفتن که گوش سمت راست خوبه ۴ماهه دیگه بیاین برای گوش سمت چپش رفتیم گفت خوبه ولی، یکسالگی بیاین .خوبه به نظرتون ببرم یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

شنوایی شناس

سلام و درود فراوان
طبق استاندارد و پروتکل سازمان بهداشت جهانی چکاپ و بررسی شنوایی نوزادان بصورت زیر است :
1)ارزیابی شنوایی دو گوش در بدو تولد و قبل از ترخیص با تست او آ ایی
2)در صورت نرمال بودن پاسخ او آ ایی بدو تولد ،مرحله دوم ارزیابی شنوایی دو گوش در 3 ماهگی با تست ای بی آر می باشد.
3)در صورت نرمال نبودن پاسخ او آ ایی بدو تولد ،مرحله دوم ارزیابی شنوایی دو گوش در یکماهگی با تست او آ ایی می باشد.

متاسفانه درباره تستی که برای نوزاد شما انجام شده چیزی نفرموده اید ،در صورت امکان تصویری از پاسخ تست انجام شده را برایم ارسال کنید تا بهتر شما را راهنمایی کنم.