تیرویید و بارداری

سلام

من گره تیرویید و کم کاری تیرویید دارم. زیرنظردکتر هستم و بیماریم رو کنترل میکنم. مجردم و الان سوال واسم پیش اومده که آیا این بیماری ها توی ازدواج و بعداز ازدواج در بارداری و سلامت جنین مشکل ایجاد میکنه؟ آیا با وجود این بیماری میتونم بچه سالم بدنیا بیارم؟

دوتاه گره کوچیک دارم کمتر از یکساله که از بیماریم خبر دادم.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

نگران نباشید.‌اگر تحت نظر هستید و درمان میشوید ان شاء الله مشکلی ایجاد نمی شود. اما در زمان بارداری حتما باید مجدد بررسی شوید و در صورت نیاز دارو بگیرید تا سلامت جنین به خطر نیفتد. روز خوش