مطرح کردن بیماری نامزدم به خانواده

سلام. دختری ۱۸ساله ام که حدود ۲سال با پسری ۲۷ساله که ازهر نظر ایده آل هستن رابطه دارم البته فقط درحدصحبت وآشنایی ازدواج ..متاسفانه نزدیک ۲ماه هست کاملا اتفاقی متوجه بیماری سرطان ریه در ایشون شدیم ومن توی دوراهی سختی گیر کردم بین عقل ودل واقعا نمیتونم ازایشون بگذرم وتو این شرایط تنهاشون بزارم ازطرفی خدای نکرده از عود بیماریشون و مطلقه شدن و ازدست دادنشون توی سن کم میترسم و مطمئنم اگه بیماری ایشون رو با خانواده مطرح کنم بشدت مخالفت میکنن لطفا کمکم کنین یه تصمیم درست بگیرم و بتونم باخانوادم این مسئله روبه درستی مطرح کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
وقتی ما عاشق میشویم ، سلامت و آرامش معشوق به یکی از مهمترین دغدغه های زندگیمان تبدیل میشود ، بدون شک در رابطه عاشقانه هیچ مسئولت و وظیفه ای جز عشق ورزیدن و متعهد ماندن به عشق وجود ندارد و همین موضوع موجب میشود که چشم ما بر روی سایر مسائل بسته شود. سلامت جسمی و توانایی جسمی برای انجام وظایف و مسئولیتهای زندگی زناشویی یکی از ارکان مهم ازدواج است و اینکه خانواده شما در برابر این موضوع واکنش نشان دهند قابل پیش بینی است . شاید بهتر باشد فعلا موضوع ازدواج با خانواده مطرح نشود و پارتنرتان مراحل درمانش را طی کند و پس از بهبودی کامل و گزارش پزکشان از روند درمان و احتمالات آینده در مورد بیماری ایشان ، مجددا در مورد ازدواج فکر کنید ، در این شرایط طرف مقابل شما به آرامش برای گذر از مراحل درمان نیاز دارد و مطرح شدن موضوعی که در حال حاضر هیچ پیش بینی مشخصی نمیتوان برای آن داشت فقط باعث پریشان شدن خاطر هردوی شما خواهد شد. نکته دوم فاصله سنی جدی و قابل ملاحظه شما و ایشان است ، به شما توصیه میکنم پس از بهبودی نسبی ، حتما به مشاور پیش از ازدواج مراجعه نمایید و دراین فاصله برای مدیریت اضطراب های خودتان بد نیست با یک روانشناس در تماس باشید تا برای ادامه رابطه در این شرایط ( با توجه به سن شما و طرف مقابلتان ) و یا هر تصمیم دیگری کمک کند.