با سلام خواهشن کمکم کنید خیلی میترسم حدود یک سال است که دچار سرگیجه میشم به هر دکتری رفتم و ام آر آی انجام دادن میگن مشکلی نداری و استرس علتش هست ولی باز من میترسم جدیدا لرزش بدن هم دارم  و سرگیجه و بیحالی میترسم دچار ام اس شده باشم در چشم چپم هم گاهی وقتها تار میشه دکتر چشم پزشک هم گفته مشکلی ندارم پس مشکل من چیه ام اس دارم ؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 39ساله جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

باسلام
باتوجه به اینکه میفرمایید به پزشک مراجعه کرده اید و ام آر آی و آزمایشات لازم دیگررا انجام داده اید، قطعا ام اس ندارید و این علایم به علت استرس و اضطراب و ترس از بیماری در شما ایجاد شده است ، توصیه می شود حتما به روانپزشک مراجعه کنید تا استرس و اظطرابتان را کنترل کنید.