سلام و وقت بخير ما ٩ساله ازدواج كرديم و يه بچه داريم شوهرم اهل رفيق بازی نيست اما دو سه تا دوست داره كه گاهی هم خانوادگی رفت و آمد داريم البته اين دوستاش مورد تاييد نيستن يعنی خودم به چشم ديدم كه به همسرانشون چند بار خيانت كردن ولی به جز دوستی با شوهرم كار هم ميكنند حالا قراره برن مسافرت اونم بدون همسران و خارج از كشور اصلا درک نميكنم چرا يه مرد متاهل بايد تنها بره سفر وقتی ميتونه با زن و بچش همون سفر رو بره ناگفته نماند كه سه سال پيش هم رفتن و من بسيار ناراحت بودم و اعتنايی نكرد شوهرم و رفت

دوباره ميخواد همين كارو بكنه و ميگه چون ميخوايم با ماشين بريم لب مرز خطرناكه تو رو ببرم و خلاصه بهونه تراشی دلش مسافرت تنها ميخواد و اين در صورتی هست كه من رو نميزاره خونه مادرم برم و بايد ايشون اجازه بده چون با خونوادم قهره و يا هر جای ديگه ای مثل باشگاه و ..همين چند روز پيش سر مسيله قهرش با خونوادم نه خودش مهمونی پدرم اومد نه من رفتم حالا خودش تنها مسافرت مجردی ميخواد بره من بايد چه رفتاری داشته باشم و چه كنم كه نره و ترجيح بده با من بره؟ميگه بعد اين سفر با هم ميريم اما من دلم نميخواد تنها بره و دليلی نميبينم چون دوطرفه نيست اين حرفش!

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام و وقت بخیر
بعد از ازدواج بطور کلی سفر مجردی هر یک از همسران درطول زندگی مشترک بلامانع است و جزء خط قرمزهای رابطه محسوب نمیشود اما شرایطی دارد که لازم است به آن توجه شود :
- تعداد دفعات سفر مجردی نباید در حدی باشد که به رابطه آسیب بزند
- هر دو طرف به فراخور فرهنگ و سبک زندگی خانوادگی که در آن رشد کرده اند، می بایست این امکان را داشته باشد
- در طول سفر ارتباط زوجین با یکدیگر قطع نشود و هر گاه نیاز بود ، به ویژه شخصی که به سفر نرفته ، از شرایط طرف مقابل در حد معقول و نه کنترل گرانه ، مطلع شود
- سفرها وارتباط با افرادی که حس امنیت را در رابطه برهم میزنند میبایست مورد بازبینی و مدیریت قرار بگیرد
- الویت اول در رابطه زناشویی همسر است و مسافرتهای مجردی قرار است به علت حس خوبی که برای هر یک از طرفین ایجاد میکند ، موجب افزایش کیفیت رابطه شود نه آنکه باعث برهم زدن امنیت و ثبات گردد
بانوی گرامی ، در رابطه زناشویی شما جای خالی ابراز جراتمندانه نیازها و خواسته ها به وضوح احساس میشود . پس از ازدواج ما حق داریم اگر حرمتمان در رابطه با خانواده همسر رعایت نشود ، از ارتباط با آنها خودداری نماییم اما حق نداریم مانع ارتباط همسرمان با خانواده اش شویم . در این شرایط بهترین گزینه برای شما مراجعه به مشاور خانواده است تا با بررسی بهتر شرایط ،مهارت ابراز جراتمندانه بدون برهم زدن کیفیت رابطه را فرابگیرید.