اعتیاد همسر و افسردگی

37 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من ماه نهم بارداری هستم. 3 ساله که ازدواج کردم. دوسال اول همسرم خوب بود تا متوجه شدم دچار اعتیاد به متادون شده. الان 9 ماه گذشته میگه اعتیاد ندارم اما کم اشتها شده، درست سر کار نمیره، همش میخواد صبح ها بخوابه. نمیخوام گذشته رو به روش بیارم ولی اصلا بهش اعتماد ندارم. خرج خونه رو درست نمیده. دارم دیوونه میشم 😖احساس ناتوانی میکنم. قبلا سر کار بودم و دستم تو جیب خودم اما الان باید التماس کنم که 10 تومن بهم بده البته نداره که بده. نمیدونم چیکار کنم. همش احساس میکنم باید بمیرم انگار مجبورم بمیرم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
مشكل اعتياد همسرتون رو بايد اساسی حل كرد.
با توجه به اينكه شما باردار هستيد و نزديک زايمانتون هست و قطعا مدتی نميتونيد به خاطر حضور نوزاد و حال جسمی و روحی خودتون پيگيرش باشيد.
شما دو راه داريد:
اول اينكه الويت رو بديد به زايمان خودتون و تمركزتون رو بزاريد روی وضع حمل خودتون و سلامتی نوزاد و خودتون و بعد خودتون پيگير اين مسئله شويد و همسرتون رو راضی كنيد به درمان.
دوم اينكه قبل از زايمانتون از يكی از اعضای خانواده كه الويت با خانواده خود همسرتونه و اگر صلاحيت نداشتن يا كمک كننده نبودن به يكی از اعضای خانواده خودتون كه ميدونيد ميتونن به شما كمک كنن درخواست كمک كنيد
موضوع رو مطرح كنيد تا بهتون كمک كنن ازين شرايط خلاص شيد.
حتما برای درمان به كلينيک ترک اعتياد با كمک پزشک و مشاور ترک اقدام كنيد.
راههای غير از اين مثل كمپ و در خانه بستری شدن رو فراموش كنيد.

تجربه شما

ممنونم به نظرم راه اول بهتره باشه. بازم ممنون 🌹