سلام خسته نباشید دختر من داره 19 ماهگی رو تموم میکنه ولی گوش سمت راستش بر اثر تاخوردن موقع خواب یکم نا فرم شده یعنی گوشاش باهم فرق داره میخواستم بپرسم درست میشه یا نه؟ آخه چندجا خوندم نوشته بود اگه ارثی نباشه تا شش سالگی خوب میشه. ممنون.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اغلب اوقات با رشد کودک شکل گوش طبیعی تر می شود اما در سنین بالاترمثلا 5-6 سالگی اگر تغییری حاصل نشد در صورت تمایل به تغییرباید به سمت جراحی بروید.