اعتیاد همسرم به متادون

سلام

شوهرم به متادون و ناس اعتیاد داره

میگه هفت ماه هست مصرف میکنه هر روز 20 میل و الان که من متوجه شدم میگه کمکم کن ترک کنم بهش گفتم فقط یکبار بهت فرصت میدم و کمکت میکنم

ولی فکر میکنم در مورد مقدار و مدت مصرفش دروغ میگه آخه ما یک سال و چند ماهه که ناگهانی رابطه زناشوییمون کم شد که الان فهمیدم به خاطر مواده و وقتی هم متوجه اعتیادش شدم دائم انکار میکرد و حتی جان منو قسم میخورد

الان واقعا نمیدونم چقد وقته اعتیاد داره و مقدارش چقدره و قبلش مواد دیگه ای استفاده کرده یا نه

الان هیچ اعتمادی بهش ندارم و نمیدونم بهش کمک کنم ترک کنه یا طلاق بگیرم؟

میترسم بعد از ترک دوباره برگرده به مواد و من متوجه نشم

و به نظر شما داداشم در جریان بزارم که برای ترک دادنش کمکم کنه؟

متاسفانه برادرهاش هم اعتیاد دارن و از خانواده همسرم نمیتونم کمک بگیرم و هم اینکه میترسم چون برادرهاش هم اعتیاد دارن دوباره برگرده

در ضمن همسرم آدم خیلی خوبیه و چون همیشه از اعتیاد برادرهاش گلایه میکرد فکر نمیکردم هیچوقت سمت مواد بره.

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
اينكه همسرتون اعتياد به چه موادی دارن يا چند وقته مصرف ميكنن زياد در كمک دهی شما به ايشون تاثيری نداره
چيزی كه مهمه اينه كه همسرتون از اين وضع خسته شده و درخواست كمک كرده و از همه مهمتر اعتراف به مصرف كرده .
شما بهترين كمكی كه ميتونيد انجام بديد تا به نتيجه مطلوب برسيد اينه كه از تيم درمانی متخصص كمک بگيريد.
اعتياد يک بيماری مزمنه و فقط يک تيم درمانی متخصص كه شامل پزشک و روانشناس مربوط هست ميتواند به شما و همسرتون كمک كنه.
نه كمپ،نه برادر شما و نه خانواده همسرتون و نه دوست و نه آشنا هيچ كس نميتونه كمک اساسی و تخصصی برای همسرتون داشته باشه.
شما به همراه همسرتون به يک كلينيک معتبر و خوب ترک اعتياد درشهر خودتون مراجعه كنيد و مشكلتون رو به پزشک كلينيک مطرح كنيد و البته دير نظر روانشناس و شركت در كلاسهای رواندرمانی اعتياد كه ٨٠٪؜ معمتر از درمان دارويی هست قرار بگيريد تا به همسرتون در مهار  وسوسه و البته راهكارهای ديگر كمک شود.
حضور شما و همراهی شما در درمان خيلی مهمه.