سرد شدن رابطه جنسی بعد از زایمان

سلام.

من و همسرم از سال ۹۱ همدیگه رو میشناسیم و سال ۹۴ نامزد کردیم و سال ۹۶ ازدواج کردیم.

 زندگی بسیار خوبی داشتیم؛ تفاهم، عشق، محبت، همدلی،... زندگی زناشوئی عالی و پر از عشق و هیجان تکرار نشدنی...

تا اینکه من باردار شدم و دیگه رابطه جنسیمون تقریبا قطع شد. حالا ۶ماه از زایمانم میگذره نمیدونم چرا دیگه اون احساس پرشور و هیجان سابق رو ندارم و به بهانه های مختلف از این رابطه میگذرم...

البته ما همچنان همون عشق و علاقه تو زندگیمون هست با همون کیفیت و حتی شاید بیشتر اما نمیدونم چکار کنم که از این سردی دربیام...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام
بدلیل تغییرات هورمونی است نگران نباشید
معاشقه کنید و از ویتامین رویال ژل استفاده کنید باز مشکل بود در خدمتم