سلام خسته نباشین من قصدبارداری دارم موقع نزدیگی بالشت میزارم زیر کمر و بعد اون نیم ساعت پاهامو میدم بالا ولی بازم وقتی پامیشم منی ازم خارج میشه خیلی نگرانم که مشکلی داشته باشم بعد ماه پیش سونو دادم فولی 5 ,7 داشتم ضخامت رحمم هم 7 بود این ماه فولیام دو برابر شدن ١٠ و ١٤ ولی ضخامتم کم شد 5 شد میخواستم بدونم این ماه امیدی هست به بارداری یکم نگرانم ممنون میشم کمکم کنین باتشکر
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لازم به این کار ها نیست یک ربع در وضعیت دراز کش بخوابید کافی است بستگی به روز تعیین سایز فولیکول دارد معمولا بالای 17 تخمک گذاری می کنند.