تشخیص تریزومی ۱۸در غربالگری

در غربالگری دوم برای جنینم تشخیص تریزومی ۱۸ داده شد ریسک یک به دو بود قبل از آمینیو قلب جنین ایستاد. برای بارداری بعدی چه اقداماتی باید انجام بدم؟ آیا آزمایش ژنتیک لازمه؟ با همسرم نسبت فامیلی ندارم و طبیعی باردار شدم یک دختر ۶ ساله دارم و ۳۷ ساله هستم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اين مشكل شما به علت سن بالای ٣٥ سال شماست سريعتر اقدام كنيد،،، متاسفانه در بارداری بعدی هم اين خطر وجود دارد كه بايد غربالگريهای دقيق انجام شود و راه پيشگيری هم ندارد