عشق و انتظار

 سلام. یک خانواده ای چند سال پیش قرار بود بیان خواستگاریم، یعنی به خودمون نگفته بودن، ما هم از فامیلامون شنیده بودیم. اون موقع اصلا راضی نبودم حتی خواستگاریمم بیان، همش از خدا میخواستم،نیان....و اونا هم نیومدن.

ولی نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه الان عاشق اون پسره شدم. نمیدونم اون حسش به من چیه،همش میترسم یک طرفه باشه و مامانش خیلی خواهرامو تحویل میگیره و وقتی اونارو میبینه میگه من شماهارو خیلی دوست دارم،خودشم خیلی نگاهم میکنه موندم تو بلاتکلیفی شما بگین چیکار کنم. خسته شدم از این همه انتظار؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام ووقت بخیر
یکی از بدترین انواع انتظار، عشق های یک طرفه است، بانوی گرانقدر دقت داشته باشید که صرفا نگاه و یا توجه معمولی به خواهرها نمی تواند نشان دهنده تمایل یک نفر به ازدواج با شما باشد. نمی دانم شرایط فعلی شما به لحاظ تحصیلی و یا شغلی چطور است ! و همچنین شرایط سنی ،شغلی و تحصیلی طرف مقابلتان ، گاهی موضوعات اینچنین به گذشت زمان نیاز دارند. بهترین رفتار با توجه به سن شما این است که لحظات طلایی زندگی را برای دستیابی به اهداف خود ، از دست ندهید ، زندگی کنید و منتظر شرایط مناسب برای برقراری ارتباط سالم با فردی مناسب خود باشید