جوش های ریز نزدیک پوست ناخن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و عرض ادب. پوست نزدیک ناخن یکی از انگشتای دستم چند روز پیش چند تا جوش ریز زد و خیلی خارش داشت. دو روز بعد همون جوشای ریز برگ شدن و تبدیل شد به چند تا تاول خیلی بزرگ و ملتهب که باز خارش شدید داشت. کم کم جوشای ریز دور انگشتم حلقه زدن که تعدادشون کمتر بود. پوست نزدیک ناخنم که اول شروع کرد به جوش و تاول زدن خشک، زرد، قهوه ای و سفت شد و یه مدت بعد کنده شد. پماد هیدروکورتیزون استفاده کردم و میشه گفت تا حدی از شدت خارش و التهاب کم کرد. الان متاسفانه میبینم قسمت پایین همون انگشتم چند تا جوش ریز زده و به شدت میخاره. میترسم باز تاول بزنه. من بهداشت رو کاملا رعایت میکنم و اولین باره یه همچین چیزی میبینم. تو اینترنت خیلی جستجو کردم و پیدا کردم که چی هست ، علائمش همون بود ولی متاسفانه اسمش رو فراموش کردم اما میدونم بیماری مثل درماتیت یا بیماری پارونیشیا نیست. الان هر چقدر دنبالش میگردم پیدا نمیکنم. میشه لطفا بگید علت اینکه دستم اینجوری شده چیه؟ با تشکر فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل دبیر عربی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام ، با توجه به اینکه حتما باید جهت عفونتها بررسی شوید لذا معاینه الرامیست .

تجربه شما

سلام منم همینجورم چه دکتری باید بریمو چجور عفونتا بررسی بشن؟