وحشت از اولین نزدیکی

136 بازدید 1 تبادل تجربه

من از اولین نزدیکی و دردش وحشت دارم باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نگران نباشید آن طور که شما فکر می کنید نیست زیرا تجربه ای از آن نداشته اید و قضاوت کردن در رابطه با موضوعی که تجربه ای از آن ندارید به این شکل که از کلماتی مانند وحشت کردن استفاده کنید نادرست است و فقط به خود استرس و اضطراب وارد می کنید و نتیجه دیگری برای شما ندارد بنابراین استرس نداشته باشید داشتن معاشقه قبل از رابطه و آمادگی داشتن و استفاده از ژل لوبریکانت در زمان نزدیکی مفید و موثر واقع می شود موفق باشید

تجربه شما

ممنون و متشکرم از راهنمایی شما

خیلی از دوستانم راجع به درد نزدیکی صحبت کردن که از نظر من خیلی وحشتناکه و میگن که ژل و بی حس کننده و روان کننده خیلی تاثیری نداره😔