همکاری نکردن کودک برای پوشک

سلام پسرم 22 ماهشه و من یک ماه پیش شروع کردم که از پوشک بگیرمش همکاری نکردن چند روز پیش که 22 ماهگیش تموم شد خودش رفت توالت و میگفت جیش دارم و من دیدم خودش تمایل داره شروع کردم از پوشک بازش کردم الان خودم هر 40 دقیقه یکبار میبرمشو خودش بعضی وقتا میگه جیش داره ولی نمیدونم واسه پی پی کردنش چیکار کنم چند بار تو خونه پی پی کرد ،و در ضمن بعد از اینکه جیش میکنه اصلا حاضر نمیشه شلوار بپوشه،ببخشید طولانی شد.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
خیلی زود شروع کردید، البته خودش اعلام کرده اما اگر برایِ پی پی آمادگی نداره اجبارش نکنید و باهاش صحبت کنید و براش توضیح بدید که این کار رو هم باید اونجا انجام بده اما اگر سختش بود و راضی نشد از پاتی استفاده کنید و ازش بخواهید که در ظرفِ مخصوص پی پی کنه.
در موردِ شلوار نپوشیدنش هم با او صحبت کنید و متوجهش کنید که کارِ بدیه و آبروش میره. البته یه چند دقیقه میتونید تویِ دستشویی آزادش بذارید تا حسش تخلیه شه ولی برایِ خروج از محیطِ دستشویی باید شلوار بپوشه.