سلام خسته نباشید دختر من دو سالشه تازه امروز شروع کردم از پوشک گرفتن تقریبا هر یک ساعت میبرمش دستشویی که جیش کنه ولی بین این همه بردن به زور حرف و نقاشی و این چیزا یه بار جیش کرد سه بار تو خونه چیکار کنم کنترل کردن یاد بگیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
ای کاش قبل از اینکه اقدام میکردید، مشاوره میگرفتید.
به نظرم یه کمی زود شروع کردید.باید اول چک میکردید که شبها کاملا" خشکه یا خیر.
الآن هم از پاتی(ظرفِ مخصوص) استفاده کنید، بازی هایی در این زمینه، کتابهایی در این زمینه هست که ختما" استفاده کنید.
اصلا" بهش فشار نیارید و با نهایت صبر و آرامش پیش برید.