تشخیص اوتيسم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 65 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من يک پسر ١٦ ماهه دارم كه بين ٤ تا ٦ ماهگی ارتباط چشميش كم بود و اين باعث شد كه من كلی سرچ بكنم با اوتيسم آشنا بشم

از اون موقع اين اوتيسم شده پيش زمينه ذهنم

پسر من از لحاظ حركتی همه چيزش به موقع بود الانم كامل ميدوئه و از پله بالا ميره و ميتونه بپره البته جفت پا نه

از قبل يكسالگی اشاره ميكنه

و دس دسی بای بای تو هفت ماهگی ياد گرفت و از يكسالگی به بعد بوسم ميفرسته

از يكسالگی كلمه ميگه مامان بابا توپ توتور (موتور) ما(ماشين) چشم تاب داغ رفت گل يک ننه بع بع گوجه (جوجه) در آگا (آقا) نايی(دايی) يکسری كلمات ديگه

اعضای بدنش بجز ابرو كه خودم بهش ياد ندادمو بلده

مداد ميگيره خط خطی ميكنه

يک مشكلم باهاش اينه وقتی آدم جديد ميبينه خجالت ميكشه ولی دوست داره واسشون جلب توجه هم بكنه

و يک مشكلم اينه چند روزه مريض شده تب داشت الانم بدنش ريخته بيرون خيلی از كلمات كه بلد بود نميگه اگه بپرسم جوابمو ميده يا بگم تكرار كن ميكنه ولی خودش فقط در حد نيازش و كم كلمه ميگه الان دو روز اينطوريه

من خيلی نگرانم ميترسم اين به معنی پسرفت باشه. به آب ميگه با امروز ولی يهويی قاطی ميكرد ميگفت گا

راستی يكی دو ماهه ميره رو پنجه ولی بعدش سعی ميكنه بپره من حس ميكنم از كنجكاوی بازيگوشيشه

ممنون ميشم راهنماييم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣١ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
به خاطر تاخیر درپاسخ پوزش میطلبم.
به نظر میرسه کودکتون مشکل خاصی نداشته باشه و برعکس شما دچاراضطراب و نگرانی بی‌مورد باشید!!!!
هرکودکی وقتی مریض بشه ممکنه برای چند روزی که ضعیف میشه افت‌هایی در مهارتهاشو نشون بده و این دلیل مشکل داشتن کودک نیست.
احتمالا تا زمانی که این پاسخ به دستتون برسه مشکل کودکتون برطرف شده باشه و از نگرانی در اومده باشید؛ اگر بعد از بهبودی کامل همچنان علائم ضعف مهارت‌های گذشته رو مشاهده کردید در زیر همین مطلب اون رو با بنده مطرح کنید تا راهنمایی کنم.
با احترام

تجربه شما

سلام ممنون از پاسخگوييتون

بله دقيقا مشكل پسرم رفع شد و احتمالا بخاطر دوران مريضيش بوده

فقط بی اشتهاتر از قبل شده كه اميدوارم اين رفع بشه