سلام دکتر.دخترم۴ ماه و نیمشه ۳ هفته پیش سرماخورد بردیم دکتر همه علائم رو داش ولی تب نداش بهش دارو داد خوب شد الان دوباره گرفته و تب هم داره دوباره رفتیم همون داروها رو گرفتیم ب علاوه ی شربت و شیاف استامینوفن.بنظرتون اینک تب داره ینی بدنش عفونت داره؟چرک خشک رو بدم بهش؟برای تبش هم شیاف زدم ولی بعد ۶ ساعت تقریبا دوباره تب کرد.دوباره شیاف بزنم یا همون کافیه؟ببخشید طولانی شد چون هزینه رفتن ب دکتر رو ندارم.تو رو خدا جواب منو زود بدین.ازیترومایسین ۱۰۰ داره با سیتریزین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز پزشک باتوجه به معاینه ای که انجام می دهد و باتوجه به علائم دارو تجویز می کند.
تب ممکن است مجدد عود کند بنابراین می توانید داروی تجویزی استامینوفن را حداقل هر 6 ساعت مصرف کنید. شیردهی منظم و کافی نیز در این مواقع داشته باشید.