سلام،پسرم پنج ماه و بیست و هفت روزشه، معمولا دمای بدنش روی 35.5درجه است، ولی دو روزه که دمای بدنش هی بالا و پایین میشه، عطسه می‌کرد و امروز گاهی سرفه میکنه،دمای بدنش به 37.3 درجه رسید و باز کم شد،علتش به جز سرماخوردگی چی میتونه باشه؟

متاسفانه جمعه اس ودکترش نیست،مدام پاشویه اش میکنم و الان بهش قطره استامینوفن دادم، چی کار کنم تبش کم بشه و بدتر نشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام
برای تب بجز تب بر رساندن مایعات به بدن با نوشیدن و استحمام مکرر با آب گرم لازم است. و بررسی علت