سلام من بچه ۱۵ روز دارم تازه زایمان کردم و گوشم عفونت کرده دکتر بهم قرص کلاموکس ۶۲۵ بهم داده و من به دخترم شیر میدم میخواستم ببینم واسه نوزاد تازه بدنیا اومده خطری نداره این قرص قوی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است تحت نظر پزشک متخصص حلق و گوش و بینی از قطره استریل آنتی بیوتیک که مخصوص استعمال گوش است استفاده کنید موفق باشید.