از صبح روز دوازدهم ترشحات تخمکگذاری شروع شده، ظهر روز سیزدهم آمپول اچ سی جی زدم، میخواستم بدونم زمان مقاربت کی باید باشه و تخمک چقدر بعد آمپول آزاد میشه؟ و اینکه ما شب دوازدهم یعنی حدودا دوازده ساعت قبل تزریق آمپول نزدیکی داشتیم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه  به شرح حال شما بهتر است تا سه شب یک شب در میان اقدام برای بارداری داشته باشید