سلام خسته نباشید

مشاور محترم من و همسرم 4 ساله ازدواج کردیم. چند ماهه خونه خریدیم .برای همین پول زیادی دستمون نبود.

برای خرید ماشین مجبور شدیم تمام طلاهای منو بفروشیم چند روز پیش

حالا خانوادم اصرار دارن که باید به شوهرت بگی ماشین رو به نام تو بزنه.چون پولشو تو دادی.

من خیلی برام مهم نیست که حتما به نام من باشه.باید چیکار کنم؟بخاطر این قضیه چه برخوردی با شوهرم داشته باشم؟هنوز بهش نگفتم .

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عشق و علاقه بین شما مهمترین مطلب هست و هیچ چیزی ارزش کمرنگ شدن این روابط رو ندارد اگر ماشین بنام شما باشه ولی روابط خوبی با هم نداشته باشید دیگر ارزشی ندارد.
اولا نیازی نیست خانواده را در جریان همه مسائل زندگیتان قرار دهید تا آنها هم به خودشان اجازه بدهند که در مورد مسائل شما نظر بدهند اینطوری کم کم پای دخالت آنها را در همه مسائل زندگیتان باز می کنید.
در مورد بنام زدن ماشین بعلت فروختن طلاهای شما موضوع را دوستانه از جانب خودتان نه اینکه خانوادم گفتن، با همسرتان مطرح کنید و بگید بدون سرزنش وتحقیر با هم گفتگو کنید اگر به توافق رسیدید چه بهتر در غیر اینصورت هیچ چیزی ارزش از بین رفتن آرامش شما را ندارد. موفق باشید.