سلام. ۵ ماه از زایمانم میگذره بعد زایمان ۷روز پاک هستم و ۷روز پریود. دکتر قرص سیپروترون کامپاند برام نوشت که ۳ دوره از روز۴ پریودی مصرف کنم. رالان ۳ دوره مصرف کردم و پریودی مرتب شد و بعد از قطع قرص ها دوباره یک هفته درمیون پریودم. حالا باید چکار کنم؟ قرص ها رو ادامه بدم یا قرص دیگه ای باید مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم مجددا باید به پزشکتون مراجعه کنید اگر هر نوع تغییری در مصرف دارو نیاز باشه صرفا باید تجویز توسط پزشک صورت بگیره