با سلام دخترم ۱۸ ماهشه. میخوام شیر شبانش رو قطع کنم، به نظرتان زود است؟ دخترم از شیر خشک تغذیه میشود. روزها شیر خشک میخورد و شبها شیر پاستوریزه میدهم، لطفا راهنمای کنید چطور شیر شبانه۰اش را قطع کنم، بسیار بد غذاس ، و اگر کلا شیرش را قطع کنم تاثیری در غذا خوردنش خواهد داشت؟ وزنش ۱۰/۵۰۰ و قدش ۸۲ است.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
برای قطع شیر باید مطمئن باشید خوب غذا بخورد. شیوه خوابیدن شب را تغییر دهید. بهتر است با فنجان شیر بدهید تا وابستگی به شیشه کم شود.سعی کنید وعده شام کامل بخورد وهنگام خواب گرسنه نباشد.