دروغگویی در دوران عقد

سلام خسته نباشید ببخشید وقتی مطمئن هستم که شوهرم داره بهم دروغ میگه باید چه رفتاری باهاش داشته باشم؟ ما تو عقدیم مشکلاتم رو قبلا توضیح دادم که از نظر جنسی هم مشکل دارن سراغ فضای مجازی و  چت میرن و حتی عکس رد و بدل میکنن که یکبار هم مشخص شد که به من دروغ میگفتن که کار دارن و به هیچ وجه گوشی ندارن جواب من رو هم نمیدادن ولی داشتن چت میکردن الان خیلی اذیت میشم که میفهمم داره بهم دروغ میگه مثلا حتی تایم های خوابش رو من میدونم ولی به دروغ بهم میگن که خواب بودن من چه رفتاری داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

در صورتی که قبلا مشکلات‌تون رو توضیح دادید، حتما به سوال‌تون پاسخ داده شده است. اینکه همسرتون چت کردن رو به وقت گذروندن با شما ترجیح میدن و در این خصوص بهتون دروغ میگن، مساله‌ای هست که می‌بایست به صورت حضوری به طور کامل مورد بررسی قرار بگیره تا در نهایت بتونید رابطه‌ی باکیفیت‌تری رو ایجاد کنید. کنترل کردن ساعت خواب و آنلاین بودن همسرتون مشکلی رو حل نکرده و نخواهد کرد. پیشنهاد می‌کنم به کمک مشاوره‌ی حضوری و زوج درمانی، علل و زمینه‌های چنین رفتارهایی از جانب همسرتون و همچنین کیفیت رابطه و نحوه‌ی تعامل شما با همسرتون رو مورد بررسی قرار بدید تا در نهایت بتونید تغییرات مطلوبی رو اعمال کنید.