درد کمر بعد از مصرف روکین

1645 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام خدمت . دکتر عزیز. خانمی 27 ساله و متاهل ماه گذشته به دلیل پریود نشدن به پزشک مراجعه کردم پزشک بعد از انجام سونوگرافی واژینال تشخیص کیست 32میلی متری در تخمدان سمت راست را داشت و بعد از تجویز دارو 3عدد آمپول پروژسترون و دوبسته قرص روکین. را دادند. بعداز تزریق آمپول قاعدگی انجام شد و در شب پنجم اولین بسته قرص رو شروع کردم به مصرف. الان پنجمین دانه از بسته اول رو خوردم اما به صورت ناگهانی درد شدید در پشت کمر و زیر شکم مایل به تخمدان چپ دارم مثل درد اولین روز قاعدگی و در هنگام نزدیکی هنگام ارضا شدن خود درد دارم باز مثل درد پریودی میخواستم مرا راهنمایی و دارویی تجویز کنید واسه دردم باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام باید سونوگرافی انجام بشه دو احتمال وجود داره .. شما دچار پارگیه کیست شدید که با توجه به سایز کوچک اون در سونو قبلی هیچ خطری ندارد و اقدام خاصی لازم نیست و یا کیست ابعادش بزرگتر شده و درد فشاری براتون ایجاد کرده. البته علل دیگه در درد شکم مثله عفونت اندو متریوز و...باید رد بشوند. سونو انجام بدید

تجربه شما

باسلام، منم دقیقا تخمدان سمت راستم کیست ۲۳ میلی متری داره و درد شدید درناحیه زیر شکم و کمردرد، البته هنوز موعد قرص خوردنم فرا نرسیده، یه سوال مگه پاره شدن کیست تو سونو واژینالی معلوم نمیشه؟؟