سلام وقت بخیر من قبلا بارداری مول داشتم الان هم باردارم آزمایش بتا بیشتر از ۳۰۰۰ هستش و سونو حاوی یه ساک و بدون قطب و کیسه زرده به قطر۶ میلیمتر هستش الانم ۵ هفتمه این یعنی بازم مول؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

لزوما خیر، فقط با سونوگرافی و ازمایش بتا فعلا بایست تحت نظر باشید

⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕⭕

علایم بالینی بارداری مولار:

1-  خونریزی واژینال سه ماهه اول که بدرنگ است(%84 بیماران)

2- (دفع وزیکولهای خوشه انگوری در سایزهای متفاوت)

3-  اندازه بسیار بزرگ رحم(در 28 درصد بیماران)

4-  هیپرامزیس (تهوع و استفراغ شدید حاملگی) (در 8۶۶ درصد بیماران)

5-  کم خونی (8 درصد بیماران)

6-  نارسایی تنفسی(2 درصد بیماران)

7-  عدم لمس ارگانهای جنینی

8-  عدم شنیدن صدای قلب جنین

عود حاملگی مولار ناچیز و حدود یک درصد است و همین که پیگیر هستند کافی است