تفسیر غربالگری اول

سلام وقت بخیر

من ۲۸ سال سن دارم و هفته ۱۶ بارداری هستم. با همسرم هیچ نسبت فامیلی ندارم و تو خانواده مشکل ژنتیکی و نقص مادرزادی نداریم.

هفته ی ۱۲ سونوگرافی NT انجام دادم که عدد NT ۲/۳۶ بود و فردای اون روز آزمایش غربالگری اول انجام دادم به شرح زیر:

Trisomy 21:   1 : 16000

Trisomy 18:   1 : 200000

Trisomy13:    1: 2900

     0.34MOM       FBHCG  14

0.93MOM      PAPP.A  1980

با این تفسیر برای من آزمایش سل فری نوشتن انجام بدم، نظر شما چیه باید حتما انجام بدم؟ آزمایشم مشکوکه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

برای اطمینان از سلامت جنین پزشکتان این بررسی را برای شما درخواست نموده اند، آنومالی اسکن و اکوی قلب جنین را هم  که در زمان مقتضی برای شما درخواست میشود انجام دهید