تنبلی تخمدان و دوفاستون

سلام. من ۱۵ سالمه و تنبلی تخمدان دارم بهمن ماه ۱۲ پریود شدم و به دلایلی دیگه قرص مصرف نکردم و ۲۵ اسفند خودم پریود شدم تا الان هنوز پریود نشدم می تونم الان قرص دوفاستون رو ۵ شب روزی ۲ تا بخورم تا پریود شم؟  مشکلی مثل خونریزی شدید یا لکه بینی برام پیش نمیاد؟ فعلا دسترسی به دکتر ندارم .خیلی ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نه عزیزم اصلا هیچ دارویی رو نباید خودسرانه مصرف کنی چون امکان عوارضی برات داره که دردسرای بعدی ممکنه جبران سختی داشته باشه
حتما موضوع رو با مادر یا بزرگترت مطرح کن تا پیش یک ماما یا پزشک زنان ببرنت و بررسی های لازم انجام بشه و داروی لازم توسط دکتر برات تجویز بشه