سلام . من ۲۲ سالم هست دوره های من ۳۲ روزه ان و ۵ هر ماه پریود میشم. سونو رحم هر شش ماه میدم به نظرتون تخمدان من ممکنه مشکل داشته باشه؟  خواهرم پریودش منظم بود بعد ازدواج دچار تنبلی تخمدان شد منم نگرانم راهی هست مـطمئن بشم ؟ عقدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دقت و حساسیت یک خانم روی سلامتی خودش خیلی خوبه ولی نباید به سمت وسواس کشیده بشه چون دیگه از حالت طبیعی خارج میشه و برای خودش و اطرافیانش آزار دهنده خواهد بود.
دلیلی نداره بی جهت و بدون درخواست پزشک، شما هر ۶ ماه یکبار سونوگرافی انجام بدید!
در صورتیکه پریودها منظمه و حجم و مقدار خونریزی در سیکل قاعدگی طبیعیه و علائمی مثل لکه بینی در طول سیکل یا بعد از نزدیکی ندارید و همچنین در سونوگرافی اخیر تخمدان پلی کیستیک تشخیص داده نشده و یا مشکلی در رحم و‌تخمدانها نیست، پس با خیال راحت به زندگی عادی و بدون استرس بپردازید و چکاپ کامل سالیانه کفایت میکنه.

تجربه شما

خیلی متشکرم بابت وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید. چشم حتما رعایت میکنم.