درد بعد از واکسن گارداسیل

سلام من دیروز واکسن گارداسیل زدم تو دست چپم و بعد تزریق یکم محل تزریق رو فشار دادم الان که یک روز میگذره دستم کمی درد میکنه و سنگینه . ممکنه مشکلی پیش اومده باشه در اثر فشار دادن یعنی مواد جذب نشده باشه یا گوله شده باشه؟

تو روخدا جواب بدبذ نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

 خیر، مشکلی پیش نیامده است. از عوارض واکسن می باشد که طی دوسه روز آینده برطرف می گردد.