واریکوسل و اقدام به بارداری

با سلام

من 30 سالمه، شوهرم 42 سالشونه، سه سال و نیم پیش یک سقط تو دو ماهگی داشتم، حدود یک سال و نیم هستش که اقدام برای بارداری داشتیم اما بی نتیجه بوده، شوهرم آزمایش اسپرم داد که دو تا دکتر گفتن مشکلی نداره،

همین ماه دوباره آزمایش اسپرم داد که مشخص شد مشکل داره و کیفیت اسپرم پایین است،

دارو گرفت، اما سریع سونو داد و مشخص شد که واریکوسل دارن و دکتر اورولوژیست گفته که باید عمل کنه

حالا یه سوال خدمتتون داشتم، اگر شوهرم عمل کنه ما بچه دار میشیم؟ و اینکه با توجه به سن همسرم احتمال مشکل در جنین وجود داره؟

خواهش میکنم جوابمو بدید، ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

وجود واریکوسل احتمال اسپرم غیر طبیعی و ناباروری رو افزایش می دهد ، و با شدت واریکوسل تاثیر آن بر ناباروری بیشتر می شود . با انجام جراحی و بهبود پارامترهای اسپرم احتمال باروری افزایش می یابد . البته فاکتورهای دیگر نیز بر وقوع بارداری تاثیر دارد .‌