عقب افتادن پریود و شک به بارداری

سلام خسته نباشید ۱۸سالمه و باکره ام با نامزدم رابطه مقعدی داشتم که منی رو داخل ریختن پریودم عقب افتاده هفته پیش بخاطر مشکوک بودن به آپاندیس سونوگرافی و آزمایش دادم اما چیزی از بارداری نبود اینم بگم که سابقه عقب انداختن پریود دارم واحتمال بارداری چقدره؟ خیلی نگرانم کمک کنید اولین بار نیست که پریود عقب انداختم علائم بارداری بجز درد زیر شکم هیچی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

پیشاب حاوی اسپرم است و اسپرم میتواند حرکت کند اگر تاخیر پریودی دارید از نظر بارداری و هورمونی چک شوید تا در صورت نیاز درمان لازم را بگیرید. روز خوش