دفع چربی نوزاد

سلام دخترم ۳ ماهشه، مدفوعش چرب بود ۱.۵ ماهه بود بردم آزمایش مدفوع دکتر گفت دفع چربی داره ولی چون وزنش جلو رفته اشکال نداره و چیزی نداد،الان ۳ ماهه هست هنوزم مدفوع خیلی چرب و شل هست به نظرتون چیکار کنم خوب بشه،وزنش جلو میره ولی خیلی کم،از طرفی سوراخ قلبی داره دکتر گفته تیر ماه بیار ولی وزنش خوب بره بالا خیلی نگرانم راه حلش چی هست چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

دفع چربی در مدفوع يكی از نشانه های سوء جذب است. اين بچه ها ، وزن گيری خوبی ندارند.

در صورت وزن گيری نوزادتان خوب است جای نگرانی نيست.

بررسی قلبی را طبق نظر پزشک قلبتان انجام دهيد.