دخترم ١١ماهش تموم شده و وزنش ٩٣٠٠ هستش، وزن تولدش ٣٦٠٠، شير مادر ميخوره، ولی خيلی بدغذاست،با هزار ترفند و بازی به اندازه چند قاشق غذا ميخوره، بعضی روزها بهتر ميخوره بعضی روزا لب به غذا نميزنه و فقط شير ميخوره، چيكار كنم با بدغذاييش؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اجازه دهید خودش غذا بخورد و غذا را در ظروف خوش رنگ و محرک مثل قرمز تزیین کنید. اصرار و دعوا و تهدید نکنید. روزهایی که بدغذایی می کند غذایی که بیشتردوست دارید آماده کنید.