دل پیچه و اسهال نوزاد

سلام من شيرخوار دو ماهه دارم از يكماه پيش رفلاكس داشت اما قابل كنترل و كم بود تا اينكه اگزما زد بعد از درمان اگزما تعداد بالا آوردن شيرش بيشتر شد شير نان ميخورد دكتر شير ای آر اضافه كرد رفلاكس كمتر شد اما اسهال شد همراه با دل پيچه شديد بعدش شيرنان حذف كردم فقط ای آر دارم ميدم رفلاكسش تقريبا خوب شده ولی دل پيچه و اسهال توانی برای بچه ام نذاشته خواهش ميكنم كمكم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

در صورتيكه وزن گيری شيرخوارتان خوب است، اسهال نيست، مشخصه مدفوع شيرخواران در اين سن مدفوع شل و با دفعات زياد و دون دون است. در صورت اسهال مسلما وزن گيری نوزاد شما با مشكل مواجه ميشود.

دل پيچه شيرخواران در اين سن با احتمال زياد مربوط به كوليک های شيرخوارگی است كه در اين سن به اوج خود ميرسد و بعد از سن ٤-٥ ماه به تدريج كاسته شده و از بين ميرود.با احتمال كمتر هم ميتونه مربوط به ريفلاكس ( در صورت تشخيص درست) باشد.