سلام پسری 3 سال و 4 ماهه دارم که از 2/5 سالگی از پوشک گرفتم وقتی ادرار میکنه با فشاره شاید تا 2 متر پرتاب میشه نمیتونی عادی در کاسه توالت کارش رو انجام بده و اینکه از کوچیکی تا آلان سر آلتش داخل فرو میره وقتی با دست فشار میدی میاد بیرون علت چی میتونه باشه؟

پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
لازم است ابتدا از نظر تنگی مجرا بررسی شوند و در ادامه سونوگرافی با مثانه پر و خالی انجام بدهند.