نامنظمی پریود و احتمال بارداری

سلام..من هفت سال آیودی داشتم . سه چهارسال متوجه پی سی او تخمدان شدم تقریبا پریودام نامنظم بود گاهی منظم ولی نامنظمیش هم اذیت کننده نبود. چهار ماهه پیش با تجویز دکتر آیودیم رو در آوردم بخاطر اینکه این اواخر پریودهایی با فاصله ده روز داشتم و چکاپ خون دادم که همه اکی بود ولی سونو تیروئید یک گره کوچک نشون داد... حالا سوال اینه من بعد از در آوردن آیودی هفته بعدش هم پریود شدم که ۱۳ بهمن میشد و دوره بعدش ۳ فروردین ولی از ۳ فروردین تا حالا پریود نشدم بی بی چک هم زدم منفی بود ولی همش استرس دارم که باردار باشم به نظرتون چقدر احتمال بارداری هست؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بعد از خروج آیو دی باید از روش جلوگیری استفاده کنید اگر رابطه مشکوک داشتید و یا تاخیر پریودی دارید حتما از نظر بارداری چک شوید و آزمایش بارداری بدهید. روز خوش