سلام. من سه سال پیش برای جوش صورت دکتر بهم سیپروترون کامپاند داد که از همون ماه اولی که خوردم تمام جوشام خوب شد. الان بعد از دو سال مجددا دکتر بهم همین قرص رو داده الان دو ماهه خوردم اما جوشم بهتر نشده حتی احساس می‌کنم بیشتر هم شده. علتش چی می‌تونه باشه؟ ممکنه لازم باشه چند ماه بخورم تا بهم جواب بده یا اینکه دیگه این قرص به من جواب نمی‌‌ده؟ ممنون می‌شم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام

درمان جوش ابعاد مختلفی دارد در درمان جوش های هورمونی باید به این اصل توجه کرد که درمان دو محور اصلی دارد

  1. درمان علت اصلی ایجاد جوش ( درمان اصلی)

  2. درمان کمکی هورمونی برای کاهش اثر منفی هورمون ها بر تشدید جوش

جایگاه سیپرتورن کمپاند و اسپرولاکتون به عنوان دو داروی هورمونی در درمان جوش در نوع دوم است و درمان کمکی و در جهت پیشگیری  از عود می باشد
پس توصیه می کنم ابتدا زیر نظر پزشکتان بر اساس شدت جوش تان درمان روتین جوش مانند آنتی بیوتیک موضعی و یا خوراکی و لایه بردار ها و یا بنزیل پروکساید را داشته باشید و در کنارش از دیان یا اسپرو لاکتون به عنوان درمان کمکی استفاده کنید در  مقاله زیر در ارتباط با درمان جوش های هورمونی مطالب مفیدی ارائه شده است

درمان جوش های هورمونی چگونه است؟