تفاهم نداشتن با همسر در مورد دوست

سلام من میخواستم بدونم دوستیه مرد متاهل (البته ما هنوز ازدواج نکردیم ولی خانواده ها باخبرن و قرار چند ماه دیگه عقد کنیم) با خانم مجرد در حدی که آقا بگن این خانم مثل خواهرم هستن و میخوام واسه جفتمون دوست باشه حتی از خانمش بخواد که با اون خانم مجرد دوستی که چون آدم خوبیه درسته ؟

این آقا تقریبا هر روز با این خانم صحبت میکنن چه درسی چه کاری چه روزمره

خانمشم که من باشم مدام در این چند ماه باهاش بحث کردم و ازش خواستم رابطتشو قطع کنه و متهمش کردم به اینکه داره راه کج میره البته ازش چیزی ندیدم حتی ندیدم چه لحنی باهم حرف میزنن و ولی دوست ندارم باهم معاشرت کنن حس بدی بهم دست میده بهشم گفتم تو آدم پنهون کاری هستی تو این چندسال کوچیک ترین پنهون کاری ازش ندیدم هرچیزی و بهم میگه ولی درمورد این خانم اول باهاش کاملا صمیمی شد بعد بهم گفت الانم اینقد منو همسرم سر این موضوع بحث کردیم که هر دو کلافه اییم حاظر نیست اون خانمو بزاره کنار و بهم میگه اشتباه کردم از اول این موضوعو بهت گفتم

بعدشم من به اون خانم تو دوباری که صحبت کردیم تو لفافه فهموندم که ازش خوشم نمیاد ولی از زندگیم نمیره بیرون

حالا شما بگید کار من غلطه ؟چه راهی رو پیش بگیرم ؟با این موضوع کنار بیام و راجع بهش دیگه حرفی نزنم یا اینکه رو حرفم وایسم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اين كه اين رابطه درست است يا نيست بيشتر از انچه نظر فرد سوم يا كارشناس مهم باشد ديدگاه دو نفر مهم است و اين مهم است كه شما به عنوان يه قسمت اين رابطه راضی نيستيد و آرامشی نداريد .در وهله اول بايد دليل اين حجم از صميميت را فهميد آنچه باعث شده همسرتان نتواند اين رابطه را كنار بگذاريد و با علم به ناراحتی شما خواهان ادامه اين رابطه است و چه به دست مياورند از اين ارتباط (نياز محبت ،آرامش،و...)اينها چيزهايست كه بايد فهميد اما نه با بحث كردن و متهم كردن و برچسب  زدن (كه تو صادق نيستی ،تو مخفی كاری)چون فقط طرف را در گارد ميبرد و لجبازی ميكند و حرمت ها شكسته ميشود .اين بحث و جدل های مدام فقط باعث دوری شما از هم ميشود و در ادامه ممكن است منجر به مخفی كاری های بيشتری در زندگی شود .پس آرامش خود را حفظ كنيد و كلمات حساب شده به كار ببريد .و از شگردهای زنانه سعی كنيد نامزدتان  را بيشتر سمت خود جذب كنيد و محبتتان را بيشتر كنيد .اينكه آن زن با هر قصد و نيتی آگاهانه با اينكه ميداند شما احساس خوبی نداريد و باز به رابطه اش با نامزد شما ادامه ميدهد نشانگر اين است كه او محدود بر خط قرمزی نيست و شما در اين شرايط بايد با هشياری رفتار كنيد .بهتر است يكبار ديگر به طور جدی و حضوری در يک مكان رسمی (رستوران ،كافه ) با نامزدتان صحبت كنيد و تمامی اين احساس خود را بيان كنيد اينكه حيف رابطه جدی است كه بخاطر همچين مسئله ايی به مرور خراب شود و هشدار دهيد كه ممكن است هر اتفاقی بيفتد و بهتر است ايشان تصميم جدی بگيرند و بعد از آن چند روزی نه پيگيری نامزدتان باشيد نه حساس بر ارتباط ايشان با آن خانم تا كمی نامزدتان فرصت فكر كردن و تصميم گيری داشته باشد و ترس از نبود شما را لمس كند.